Lokaler

Lokalebestilling sker ved direkte henvendelse pr. mail eller telefon.  

Tag hensyn til andre ved aldrig at reservere større lokaler end I har brug for, og sørg altid for at give os besked, hvis I alligevel ikke gennemfører jeres arrangement. På den måde udnytter vi bedst vores fælles faciliteter.

I hele huset findes gratis trådløst internet. Opret forbindelse til netværket "S8 Guest" og indtast adgangskoden "Sundholm2412"

 

Kvisten - se plantegning

Kvisten ligger på 1. sal i den sydlige ende og egner sig til møder og gruppeaktiviteter. Der er plads til max 10 personer.

Projektor med lyd, whiteboard. Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

 

Tårnværelset - se plantegning

Tårnværelset ligger på 1. sal i den nordlige ende og egner sig til møder og gruppeaktiviteter. Der er plads til max 12 personer.

Tilstødende køkken. TV-skærm med mulighed for tilslutning af computer. Whiteboard.

 

Dagligstuen - se plantegning

Dagligstuen ligger i stueetagen i den nordlige ende, og lokalet egner sig til undervisning, kreative aktiviteter, gruppeaktiviteter, sociale aktiviteter og større møder. Max. 30 personer ved biografopstilling.

Whiteboard og flytbare foldevægge. Projektor med lyd og lærred.

 

Salen - se plantegning

 

Salen ligger i stueetagen i den sydlige ende. Den egner sig til konferencer, undervisning, stormøder, kulturarrangementer, bevægelse og madlavning. Der er plads til max 50 personer i biografopstilling.

 

Projektor med lyd, whiteboard, flipover. Tilstødende havestue (helårsisoleret og opvarmet) og adgang til haven. Køkken med komfur, kaffemaskiner, el-koger og mikroovn.

 

Mellemrummet

Egner sig godt til konsultationer, rådgivning og personlige samtaler.

Mellemrummet ligger på 1. sal i midten af bygningen og er et roligt rum med plads til fire personer.

Lokalet kan primært bookes i tidsrummet 16-23. Køkken i den nordlige ende på 1. sal med kaffemaskine, elkoger, komfur, mikroovn og opvaskemaskine.

 

Haven

Især i sommerhalvåret er haven et skønt sted til aktiviteter. Haven kan ikke reserveres, men giv os besked, og så kan vi fremskaffe havemøbler, pavilloner og en stor grill til jeres arrangement.  

 

Øvrige faciliteter

Der er to toiletter på hver etage. Handicapadgang via lift til dagligstuen og handicaptoilet i modsatte side af stueetagen. Mobil projektor med lærred samt digitalt videokamera kan lånes gratis af alle medlemmer – også ud af huset.

 

Maskinhallen

 

Maskinhallen ligger på Sundholmsvej 28A og kan benyttes til større offentlige arrangementer under samme betingelser for medlemmer af foreningshuset. For mere info om mulighederne for at benytte Maskinhallen kontakt aktivitetskoordinator Aurelia Boelsbjerg: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 60 57 05 30.

 

Der er kaffemaskine, el-kedel, to toiletter, runde borde og stole til 50 mennesker og borde-bænkesæt. Efter aftale kan I bruge industrikøkkenet. Der er ikke handicapadgang, og der er en trappe op.